1xbet cote pariuri sportive online

Mobil

Pentru toți pasionații de pariuri care doresc să parieze cu deplină libertate și simplitate, 1xbet a investit masiv pe piața de pariuri mobile.

Aplicația mobilă este locul în care ușurința de utilizare a 1xbet vine cu adevărat în cote pariuri sportive online prim-plan. Are o mulțime de funcții de jucat de pe orice dispozitiv iOS sau Android. Bara de meniu orizontală vă oferă acces mai rapid și mai ușor la sporturile preferate.

Vă veți putea autentifica pur și simplu folosind TouchID, ceea ce este benefic pentru cei cărora nu le place să aibă mai multe parole. Aplicația oferă aceleași servicii ca și pe versiunea web și oferă posibilitatea de a juca pariuri live.

În plus, există și o funcție de „pariu rapid”. De asemenea, puteți vizualiza toate datele și fluxul de date cu o claritate optimă din aplicațiile dvs. mobile.

Serviciu clienți

Serviciul pentru clienți 1xbet este situat în Dublin și îi puteți contacta prin telefon, chat live sau e-mail.

Asistența pentru clienți este ușor accesibilă din pagina de pornire și puteți alege între filele din stânga pentru a naviga între întrebările frecvente detaliate și secțiunea „contactați-ne”. Întrebările frecvente sunt deosebit de utile cu întrebări simple despre cum să joci sau regulile pentru diferite tipuri de pariuri sportive.

Serviciul pentru clienți este disponibil în mai multe limbi și este deschis între orele 10:00 și 20:30 GMT. În afara acestor ore, vă recomandăm să utilizați formularul de contact pentru a trimite un e-mail. Un reprezentant vă va contacta cât mai curând posibil cu răspunsuri utile.
Un nou venit în industria pariurilor sportive, 1xbet a aterizat spre încântarea pariorilor canadieni, oferind o varietate de pariuri, precum și un bonus grozav de bun venit de 200 USD la crearea contului.

Casa de pariuri nu reușește să ofere opțiuni precum fotbalul mondial, tenisul și baseballul, acordând o atenție deosebită ligilor internaționale și interne majore.

Licențiat în Malta și pe teritoriul canadian Kahnawake, 1xbet, este o parte integrantă a Spin Place Casino prezent pe piața cazinourilor din 2001.

Alegeți pariurile lor sportive pline de stoc sau acoperiți-vă pariurile la cazinoul lor online excepțional. Indiferent de alegerea ta, 1xbet nu te va dezamăgi.

1xbet oferă una dintre cele mai cuprinzătoare oferte de pe piață în ceea ce privește acoperirea pariurilor.

De îndată ce vă înregistrați la casa de pariuri și v-ați creat contul, sunteți liber să vă definiți cotele în funcție de formatul preferat:

Fracționat
american
Zecimal

De îndată ce ați terminat, aveți suficient timp pentru a căuta piețele disponibile, inclusiv pariuri simple, pariuri combinate, handicapuri care implică câștigătorii meciurilor, numărul de goluri (sub / peste) sau chiar rezultate la pauză.